Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A HÍREK SZÜNETELNEK!

Sziasztok! Arra gondoltam,hogy minden friss hírt,vagy Demi "megjelenését" ebbe a menüpontba fogok meghozni, mert így is sok a menüpont >.<

 

2010.08.03

Deminek elment a hangja,ezért nem tudott fellépni. De csinált egy rajongói találkozót,hogy kárpótolja a rajongóit:)

2010.08.02

Demi Lovato és Selena Gomez egy közös sorozat forgatásán ismerkedtek meg, és azóta nagyon jóban vannak egymással.

Demi, a nagyon tehetséges énekes-színésznő azóta szerepelt már a Camp Rock című filmben, ami igazán meghozta neki a hírnevet. Közben megjelent már két albuma, Don't Forget és Here We Go Again címmel. A Sonny With A Chance sorozatban is nagy sikere lett.
Selena szintén énekes-színésznő, aki szintén hírnevet szerzett, főleg a Wizards Of Waverly Place című sorozatával. Közben kiadta legújabb és egyben legelső albumát, Kiss & Tell néven. Jelenleg is forgatják legújabb filmjét, melynek címe, Monte Carlo. A két lánynak van egy igen népszerű filmje, a Princess Protection Program, amiben Demi hercegnőt, Selena egy átlagos kisvárosi lányt alakít.

Azt nyilatkozták, hogy a barátságuk elválaszthatatlan, mindig is jó barátok maradnak. Ám, manapság Demi inkább másik legjobb barátnőjével, Tiffany Thornton-nal tölti idejét, míg Selena mostanában Taylor Swift-tel haverkodik.

Mivel a két sztár nagyon sok közös és érdekes kalandon ment keresztül, Lucy Rutherford elhatározta, hogy ír egy könyvet a két lány kalandjairól. A könyv bizonyára nagy siker lesz, hiszen tele van képekkel, és a Demi és Selena rajongók biztos, hogy megveszik! A könyv csupán 56 oldalból áll, szóval azok is szívesen megveszik talán, akik nem annyira szeretnek olvasni. A könyv már kapható itt Magyarországon is, ráadásul magyarul! Az eredeti ára 2199 Ft, de leárazták 15%-al. Az akció most is tart, így a könyv csak 1870 Ft-ba kerül.

A kötetben elolvashatod a két csajszi életének és barátságának egész történetét.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.